MSC Divina

Maximális férőhely: 4.345 fő
Mérete: 333 m hosszú, 67 m magas
Emeletek száma: 18, ezen belül 4 étterem, 11 bár, 4 medence és 12 jacuzzi található a hajón.

Vízrebocsátás éve: 2012

A hajó már az első pillanattól kezdve elkápráztatja az embert. Exkluzív külsővel rendelkezik, és hatalmas mérete biztosítja, hogy minden utasnak magas színvonalú tengeri utazásban legyen része. Az MSC Divina óceánjáró szolgáltatásai igényhez igazítottak, ami azt jelenti, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szolgáltatást, éttermet vagy szórakozási lehetőséget.

Éld át a legcsodásabb karibi álmot az MSC Divina hajóval!

A Sophia Loren által ihletett MSC Divina elhozza a hajótársaságok aranykorának minden eleganciáját és csillogását, modern, környezetbarát technológiával kiegészítve. A fedélzeten modern kényelemmel, számos sport- és szabadidős lehetőséggel, valamint világszínvonalú szórakozási lehetőséggel várnak benneteket. Emellett az MSC Divina egyike azon hajóknak, amelyek az exkluzív bahamai úti célhoz, az Ocean Cay MSC Marine Reserve-hez közlekednek.

Ocean Cay MSC Marine Reserve: a privát karib sziget

Fedezd fel az MSC új és exkluzív bahamai úti célját, az Ocean Cay MSC Marine Reserve-öt. Ez egy szemet gyönyörködtető, privát sziget, amely tele van vízi sportlehetőségekkel, strandokkal és látnivalókkal. Itt összekapcsolódhatsz a természettel és fürödhetsz a türkizkék tengerben, vagy élvezheted a pihentető masszázst egy kabanában, utána pedig felfedezheted a környéket. Vízi sportok széles választéka vár rád: WaveRunner túra, sznorkelezés vagy kajakozás és még sok-sok más.

Elegáns megjelenés

Az MSC Cruises hajótársaság elsődleges szempontja az, hogy utasai maximális kényelemben utazzanak, miközben érdekes kalandokban vesznek részt. Azonban fontos, hogy mindezt környezetbarát módon teszik, ugyanis az óriási hajó megalkotásakor az ökológiai lábnyom csökkentését is figyelembe vették.

A hajó felépítése kívül-belül rendkívül elegáns, hiszen Swarovski kristályból készült lépcsőn mehetsz fel az emeletekre, ugyanakkor modern és komfortos.

Magas színvonalú szolgáltatások

Az MSC Divina stílusa és kényelme miatt közkedvelt az utasok körében. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy sokféle szolgáltatás elérhető a fedélzeten. Ha szerencsejátékozni szeretnél, akkor kipróbálhatod a Casino Veneziano-t, de elmehetsz akár színházba, vagy moziba is.

4 étterem és 11 bár várja, hogy ínyenc falatokkal kényeztethessen, többek között egy steak house és egy sushi étterem is található a hajón.

A fedélzeti napozóterasz, a medencék és a csúszda gondoskodik arról, hogy a strandolást és a napozást is ki tudd maxolni hajózás közben.

Ha a mozgást sem szeretnéd hanyagolni nyaralás közben, akkor nem kell aggódnod, az MSC Divinán több lehetőséged is van sportolni: vár egy jól felszerelt edzőterem, ezen kívül pedig bowling, kosárlabda, tenisz, röplabda és egy gyaloglópálya várja, hogy ledolgozd a sok finomságot 🙂

Az MSC Aurea Spa-ban pedig kipihenheted magad egy mozgalmas nap után. Fodrász, szépségszalon, körmös, jacuzzi, gőzfürdő, szauna, masszázsok, testkezelések vehetők igénybe (térítés ellenében).

A családi kikapcsolódásról 4D mozi, Forma 1 szimulátor, gyermekklub (4-12 éves korig), tiniklub (12-17 éves korig), vízicsúszda és videojáték-terem gondoskodik.

Mesés útvonalak és festői helyek

Az MSC Divina tengerjáróval gyönyörű helyekre juthatsz el. A Karib-tenger és Antillák, Mediterrán-térség, vagy akár Rio de Janeiro mind arra vár, hogy te is meghódítsd őket ezzel az óriási hajóval!
Keress minket itt, és foglald le varázslatos hajóutadat még ma!

Földközi-tengeri hajóút során az MSC Divina fedélzetén olyan ikonikus helyeket járhatsz be, mint Santorini, Mykonos, a törökországi Izmir és Nápoly.

A Divinán a karibi hajóút alkalmával eljuthatsz a lenyűgöző privát szigetre, az Ocean Cay-re, illetve a Bahamákra, Jamaicába, Mexikóba és a Kajmán-szigetekre.

Kabinok

Az MSC Divinán a kabinok mindegyike fürdőszobával (többnyire zuhanyzóval), hajszárítóval, karosszékkel, telefonnal, tv-vel, wifi-vel (térítés ellenében), széffel és minibárral (fogyasztás térítés ellenében) felszerelt. Az ágyak franciaágyként és két külön ágyként is elrendezhetők.

A belső kabinok 10-15 nm-esek, és az 5-13. emeleteken találhatók, ablak nélküliek. Kiváló választás, ha költséghatékony nyaralást tervezel, mely során szinte csak aludni jársz a szobába.

Az ablakos kabinok 12-20 nm-esek, és tengerre néző ablakkal rendelkeznek. Az 5-13. emeleteken helyezkednek el.

A balkonos kabinok 14-19 nm-esek, erkélyük 3-12 nm. Egy kis nappalirésszel is rendelkeznek. A 8-13. emeleteken helyezkednek el.

Több lakosztály is található a hajón:
A Premium Aurea lakosztályok panorámaablakkal, nappalirésszel, tágas gardróbbal, és káddal rendelkeznek, 25-29 nm-esek, erkély nélküliek. Egyes Prémium Aurea lakosztályok 3 nm-s erkéllyel is rendelkeznek, 33 nm-esek.
A Deluxe Aurea lakosztályok panorámaablakkal, nappalirésszel, tágas gardróbbal, és káddal rendelkeznek, 21-24 nm-esek, erkély nélküliek.
A Grand Aurea lakosztályok 38-42 nm-esek, erkélyesek, két légterűek.

MSC Yacht Club

Az MSC Divinán te is élvezheted az MSC Yacht Club nyújtotta luxust! Ez egy külön részleg az újabb MSC hajókon, ahol privát nyaralási élményben lehet részed luxus körülmények között. A Yacht Club lakosztályai már önmagukban hihetetlenül kényelmesek és tele vannak olyan extrákkal, mint pl. saját jacuzzi, nappalirész, vagy étkező, de az MSC Yacht Club még az alábbi szolgáltatásokat is nyújtja:

  • Kijelölt étterem, medence, napozóterasz és jacuzzi csak az MSC Yacht Club vendégei részére
  • 24-órás komornyik szolgálat és dedikált vendégkapcsolati személyzet
  • Premium Extra italcsomag és prémium internetcsomag az árban
  • ingyenes belépés a Thermal Suite részlegre az MSC Aurea spában
  • 20% kedvezmény az egyik Specialty étterem előre fizetett csomagjából, 40% egy előre fizetett spa csomag árából és 10% kedvezmény a spa csomagokból a fedélzeten.

Ha megjött a kedved egy hajóúthoz az MSC Divina fedélzetén, kattints ide, és válassz időpontot és úti célt!

Ha pedig segítségre van szükséged a foglaláshoz, keress minket messengeren vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu címen.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!