MSC Yacht Club

Az MSC Yacht Club az MSC hajók exkluzív és privát részlege, egy teljesen külön terület a hajón belül, ahol páratlan kényelem, és személyre szabott kiszolgálás vár, miközben lenyűgöző utazásra indulsz a legjobb MSC hajók fedélzetén.

Az MSC Yacht Club egy privát klub előnyeit kínálja utasainak, exkluzivitást és privátszférát, miközben a hajókon elérhető összes szabadidős és szórakozási lehetőséget biztosítja. Az MSC Yacht Club vendégei nyugodtan pihenhetnek, miközben a hajó orránál található fedélzetről csodálatos panorámában gyönyörködhetnek.

Fedezz fel egy olyan világot, ahol a privát szféra találkozik a luxussal, ahol minden részletet aprólékosan kidolgoztak, hogy felülmúlja a legmagasabb elvárásaidat. Már a fedélzetre lépéstől kezdve érezheted a luxus hajóutak kifinomultságát és eleganciáját. Az elkötelezett személyzet minden kívánságodat teljesíti, biztosítva, hogy utazásod tökéletes legyen.

Az MSC Yacht Club szolgáltatásai jelenleg 15 MSC hajón érhetők el (MSC Bellissima, MSC Divina, MSC Euribia, MSC Fantasia, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Splendida, MSC Virtuosa, MSC World America, MSC World Europa), és úgy tudsz hozzá csatlakozni, ha foglaláskor MSC Yacht Club megnevezésű kabint foglalsz.

Extra szolgáltatások az MSC Yacht Clubban

Az alábbi extrák és privilégiumok várnak az MSC Yacht Clubban.

Privileges – Figyelmességek

✓ Elsőbbségi bejelentkezés és kijelentkezés, elsőbbségi indulás és visszatérés a kirándulási napokon
✓ 24 órás komornyikszolgálat és dedikált concierge
✓ 24 órás szobaszerviz
Prémium Extra italcsomag (14€/16USD-ig minden italt tartalmaz a hajó összes területén)
Browse internet csomag (2 készülékre)
Ingyenes belépés az MSC Aurea Spa termál részlegébe
✓ Relaxációs kényelmi szolgáltatások minden lakosztályban (beleértve a fürdőköpenyt és a papucsot)
✓ Egyéb személyes figyelmességek: bőrönd ki- és bepakolási szolgáltatás, kérésre újság közvetlenül a kabinba szállítva
✓ MSC for Me karszalag

World of Choice – A választás szabadsága

Utazás előtt:
✓ Rugalmas foglalási lehetőségek és exkluzív kedvezmények
✓ 1 ingyenes hajóút módosítási lehetőség (indulást megelőző 30 naptári napig lehetséges, az eredeti indulástól számított 90 naptári napon belüli hajóút esetén)
✓ A hajóút foglalásakor elérhető kedvezményes Speciality Restaurant csomag opció.
✓ Kedvezményes balinéz masszázs opció a hajóút foglalásakor elérhető

A fedélzeten:
✓ Hozzáférés az egész hajó által kínált létesítmények és fedélzeti tevékenységek széles választékához:
✓ Bárok és társalgók, speciális éttermek, medencék stb.
✓ Prémium büféétterem
✓ Broadway és Las Vegas-i színházi műsorok változatos programja
✓ Szabadidős tevékenységek a gyermekek számára
✓ Szórakoztató tevékenységek felnőtteknek, csecsemőknek és gyermekeknek
✓ MSC Aurea Spa kezelések ingyenes belépéssel a termál részlegre (a csomagok és kezelések külön fizetendőek)

Exclusivity – Exkluzív szolgáltatások

✓ A hajó különálló és privát területe, amely csak az MSC Yacht Club vendégei számára elérhető.
✓ A hajó elején található, pazarul felszerelt, kiemelkedő kényelmet nyújtó lakosztályok.
✓ Panorámás Top Sail Lounge bárral, délutáni teaszolgáltatással, könnyű harapnivalókkal éjjel-nappal és esténként élő szórakoztatással.
✓ Egy privát és tágas medencefedélzet pezsgőfürdővel és napozóterasszal, szabadtéri bár a legjobb kilátással.
✓ Gourmet étterem a la carte étkezéssel reggelire, ebédre és vacsorára, szabadon választható étkezési idővel.
✓ Személyre szabott élmények a vásárlástól a kirándulásokig

Az MSC Yacht Club minden korosztályból várja vendégeit, az idősebb párokat és a fiatalabb gyermekes családokat is, akik privát és exkluzív légkört, prémium concierge-szolgáltatásokat és segítséget keresnek, de egy nagy tengerjáró hajó által kínált szórakoztató tevékenységek sokaságát is élvezhetik.

Azokat a vendégeket is megszólítja, akik különleges alkalmat szeretnének megünnepelni, mint például nászút, különleges évforduló, születésnap, diplomaosztó, munkahelyi előléptetés, nyugdíjba vonulás stb.

Az MSC Yacht Club exkluzív helyszínei:

TOP SAIL LOUNGE

Az MSC Yacht Club területén, a hajó orránál található Top Sail Lounge lélegzetelállító kilátást nyújt a kivételes ételek és kiszolgálás mellett. A luxushajózás élményének részeként ez az exkluzív társalgó az MSC Yacht Club vendégei számára a nap 24 órájában elérhető. Ingyenes bár található itt, ahol egész nap prémium minőségű italok, valamint különböző időpontokban ínycsiklandó ínyenc falatkák állnak rendelkezésedre. Minden estét élőzene tesz hangulatossá.

MSC Yacht Club étterem

Az MSC Yacht Club étterem egy exkluzív és privát, csak az MSC Yacht Club vendégei számára fenntartott hely, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre.

Indulj el egy kulináris utazásra, és leld örömödet az ínycsiklandó kreációkban és az ötcsillagos kiszolgálásban! A prémium mediterrán és nemzetközi konyhát kínáló à la carte menüktől kezdve a helyi prémium termékeket beszerző nemzetközi séfek elkötelezett csapatáig minden és mindenki arra törekszik, hogy a legfinomabb ételekkel kényeztessen téged. Az elkötelezett sommelier-k örömmel adnak tanácsot az étel- és borpárosítás élményéről, és borok széles választékát mutatják be.

MSC Yacht Club Grill & Bar

Az MSC Yacht Club Grill & Bar egy külön kialakított szabadtéri terasz, ahol a vendégek egész nap élvezhetik az ételeket és italokat.

Kezdd a reggelt a reggelilehetőségek széles választékával! A medencebárban pincérek gondoskodnak minden igényéről: gyönyörködj a különféle italok, például kézműves koktélok, sörök, borok kínálatában, és az esti élmény magas színvonalú megkoronázásaként kóstolj meg egy pohár hűtött pezsgőt!

MSC Yacht Club Napozóterasz & Medence

Az MSC Yacht Club Napozóterasz & Medence egy exkluzív, luxus kültéri terület, amely lenyűgöző úszómedencével, tágas napozóterasszal és pihentető nagy jacuzzikkal gondoskodik a mindent felülmúló luxushajózás élményéről.

Az MSC Yacht Clubban kivételes kiszolgálásban részesülhetsz, beleértve a friss törölközők biztosítását és a napszemüvegtisztítást. Elegáns és privát cabanák is rendelkezésre állnak egyes hajókon, bizonyos szobatípusok foglalása esetén.

Úti célok

Az MSC hajók legnépszerűbb úticéljain elérhető az MSC Yacht Club szolgáltatás: egész évben a Földközi-tengeren, a Karib-térségben, Észak-Európában és Ázsiában, télen pedig a Perzsa-öbölben, Dél-Amerikában és Dél-Afrikában is.

MSC Yacht Club kabinok

Az MSC Yacht Club hajónként más-más kabintípusokat kínál, belső kabintól a legexkluzívabb elnöki lakosztályig. De mitől más egy MSC Yacht Club kabin, mint a többi? Íme egy kis ízelítő a kabinok jellemzőiről, felszereltségéből:
✓ Fürdőszobai bekészítés organikus termékekből
✓ Plüss papucs és 100% pamut fürdőköntös
✓ Memórihabos matrac az ágyakon
✓ 100% pamut törölköző és ágynemű
✓ Érkezéskor gyümölcs bekészítés, este csokoládé.
✓ Egyes szobákban, lakosztályokban tágas gardrób, márvány fürdőszoba, jacuzzis terasz, külön nappali és / vagy étkező, Nespresso kávéfőző.

Az MSC Yacht Club összes kabinja elegáns lakosztály, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy a lehető legnagyobb kényelmet és magánszférát biztosítsák neked. Az MSC Yacht Club 8 különböző lakosztálytípust kínál, amelyek mindegyike a luxus és a kényelem egyedi jegyeit hordozza magában. Bár nem minden hajón áll rendelkezésre minden lakosztálytípus, mindig a saját preferenciáidnak megfelelően választhatsz az elegáns és kényelmes kabinok közül.

A hajókon található MSC Yacht Clubok mindegyike kifinomult Deluxe lakosztályokat kínál erkéllyel és tágas gardróbszekrénnyel, valamint Royal lakosztályokat, amelyek a hálószobából közvetlen erkélykapcsolattal és saját terasszal rendelkeznek. A Fantasia osztályú hajókon a tágas Grand Suite vagy a panorámás, zárt ablakkal és külön nappalival rendelkező Executive & Family Suite közül választhatsz.

Kényeztesd magát csúcskategóriás kabinokban a legújabb MSC hajókon, amelyek innovatív lakosztályválasztékot kínálnak. A Meraviglia osztályú hajókon a hajó elején található, jacuzzis Duplex lakosztályok lélegzetelállító kilátást nyújtanak. A Seaside osztályú hajókon, az MSC Seashore és az MSC Seascape osztályú hajókon a tágas teraszokkal és saját jacuzzival rendelkező Owner Suite-ek és Grand Suite-ek is rendelkezésre állnak. A World-osztályú hajóinkon is vannak Owner Suite-ek, köztük kétszintes, azaz duplex lakosztályok, jacuzzival vagy anélkül. Minden legújabb hajó kifinomult belső lakosztályokat is kínál.

Ha szeretnél te is részese lenni ennek a lenyűgöző privát luxusnak egy MSC hajó fedélzetén, kérj részletes ajánlatot tőlünk hajóútra, írj nekünk messengeren, vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu címre. Ha pedig böngésznél a hajóutak között, kattints a gombra:

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!