MSC World Europa

Az MSC hajótársaság egyik legújabb, legmodernebb hajója.

Maximális férőhely: 6.762 fő
Mérete: 333 m hosszú, 68 m magas
Emeletek száma: 21, ezen belül 13 étterem, 19 bár, 7 medence és 13 jacuzzi található a hajón.

Vízrebocsátás éve: 2022

A tengeri hajózás jövője nem csak a technológiáról szól: az élményről is. Az MSC World Europát úgy tervezték, hogy a hagyományos tengerjáró hajók nyújtotta élményeket teljesen új szintre emelje. Egyedülálló Y-alakú nyitott hátsó része egy több mint 100 méter hosszú promenádra vezet, ahonnan hihetetlen panorámás kilátás nyílik az óceánra. A sétányon található a tenger leghosszabb száraz csúszdája, a Venom Drop, egy 11 fedélzet magas, rozsdamentes acélból készült mestermű, amely egyedülálló a tengerjáró hajókon.

Az elegáns belső kialakítástól kezdve a 13 éttermen át az izgalmas szórakoztató programokig olyan felejthetetlen élményben lehet részed, amelyekben tengerjáró hajón eddig ritkán tapasztalhattál. Ebből a videóból kiderül, milyen az élet az MSC World Europa fedélzetén:

Ebben az úszó luxusszállodában mindent megtalálsz, amire egy utazás alatt szükséged lehet, sőt, még annál többet is! Ha extrém kalandokra vágysz, akkor a 11-emelet magas csúszdán kívül próbáld ki az autóverseny szimulátort, vagy a gamer birodalom játékait!

Ha a pihenés az első számú célod, akkor rád vár a wellness központ szaunákkal, gőzfürdővel, medencékkel, különféle masszázsokkal és kezelésekkel, de ha a hajad és a körmöd miatt aggódsz, akkor ne tedd, a fodrász és a körmös is van a hajón! Az edzést sem kell hanyagolnod a hajóút során, a multifunkciós sportpálya mellett óceánra néző fitneszterem is található a hajón.

Környezettudatos utazóként biztosan megnyugtató számodra a tény, hogy az MSC Cruises odafigyel a környezetvédelemere, a World Europa cseppfolyósított földgázzal (LNG) működik, mely újdonságnak számít a tengerjáró hajóknál.

A hajón 13 étterem, köztük hat úgynevezett speciális étterem található, az egyik a Michelin-csillagos séf, Niklas Ekstedt Chef’s Garden Kitchenje, amely a természetes alapanyagokra és a farmtól az óceánig etikára összpontosító menüt kínál. A vendégek három bőséges büfét is felfedezhetnek a fedélzeten, amelyek mindegyike sajátos hangulatot kínál, köztük egy vadonatúj, éjjel-nappal nyitva tartó helyszínt.

Az esti szórakozásról a színház és a kaszinó gondoskodik, de sétálhattok a hajó promenádján, mely tele van üzletekkel és bárokkal. Ha fel szeretnél frissülni, a 7 medence és 13 jacuzzi egyikében megteheted, melyek közül néhány a hajó oldalára van építve, melyből csodás panoráma nyílik az óceánra. Még zen-medencét is találsz a hajón, mely csak felnőtteknek van fenntartva.

Ha gyermekeiddel utazol hajóútra, legyenek bármilyen korúak, meg fogják találni a legtökéletesebb kikapcsolódási lehetőségeket az MSC World Europán. A Doremiland a családok paradicsoma, többek között 5D mozi is várja a kicsiket és a nagyokat. Többféle korcsoport szerinti gyermekklub és Lego szoba közül választhatnak a gyerekek, de a kültéri medence aquaparkjában is felejthetetlen élményeket fognak szerezni.

Az MSC World Europa útvonalai

Az MSC World Európa hajóján felfedezheted a Földközi-tenger legszebb városait, úgy mint Barcelonát, Marseille-t, Genovát és Rómát, valamint Szicília és Málta szigetét.

Az MSC World Europa kabintípusai

Az MSC World Europa hajón, ahogy a legtöbb tengerjáró hajón, többféle kabintípusból választhatsz. Minden kabin rendelkezik fürdőszobával, hajszárítóval, tv-vel, telefonnal, széffel és minibárral, az ágyak pedig két külön ágyként és franciaágyként is használhatók. Az MSC Yacht Club pedig igazi luxuslakosztályokat is kínál.

belső kabinok (interior bella, vagy deluxe interior vagy interior studio) 10-15 nm-esek, az 5-21. emeleteken helyezkednek el, a hajó belsejében, tehát nincsen rajtuk ablak.

Az ablakos kabinok 12-20 nm-esek, az 5-12. szinteken helyezkednek el, tengerre néző ablakkal rendelkeznek.

Az infinite ocean view típusú kabinok panorámaablakkal rendelkeznek, melynek felső részét le lehet hajtani, így franciaerkélyt lehet csinálni a szobában. Menő, nem igaz?

A balkonos kabinok 16-17 nm-esek, az erkélyek 3-10 nm között mozognak, kabintól függően. Egyes kabinok a promenádra, mások az óceánra néznek, ezt foglaláskor ki tudod választani.

A promenádra néző balkonos kabinok izgalmasak, mert alkalmanként koncerteket vagy light show-kat tartanak a promenádon, amelyeket a teraszod kényelméből nézhetsz.

Többféle lakosztály közül is válaszhatsz, ezek tágasabbak és kényelmesebbek, mint a kabinok.

Az MSC Yacht Club igazán magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt, nem csak a kabinok terén, melyek között akár kétszintes lakosztályt is találsz, hanem a külön a Yacht Club vendégei részére fenntartott fedélzeti részleg területén, ahol 24 órás komonyikszolgálat, panorámás lounge, exkluzív étterem és büfé, külön medence napozóterasszal és egyéb luxusszolgáltatások várják a vendégeket.

Ha szeretnél ajánlatot kérni egy hajóútra az MSC World Europán, írj nekünk messengeren, vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu címre. Ha pedig nem bajlódnál ajánlatkéréssel, hanem foglalni szeretnél, akkor kattints ide:

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!


Közzétéve

itt:

,

, írta:

Cimkék: