Miért válaszd a Norwegian Cruise Line-t?

Az amerikai társaság 1966-os megalapítása óta óriási népszerűségre tett szert, így napjainkra a világ egyik legnagyobb utasforgalmú körutazásait biztosító hajótársasággá nőtte ki magát, amely nagyszerű élményekkel várja az utazni vágyókat. A legcsodálatosabb és élménydúsabb kikapcsolódásodat pedig élvezheted családdal, baráti társasággal de akár egyedül is. Ha pedig lakosztályra vágysz, a legkiemelkedőbbeket találhatod ha velük utazol. A hajón, a hivatalos angol nyelven kívül kérhetsz segítséget olaszul és franciául is.

Többszörös díjnyertes broadway show-k

A Norwegian Cruise Line híres színházi előadásairól.

Kinky Boots

Tony Award® – Nominated Summer: The Donna Summer Musical

Burn the Floor

A színházi előadásokon felül a Norwegian különböző hajóosztájain Rock‘n’Roll zongora műsorok is lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra. Ilyen például a Cavern Club vagy a Howl at the Moon a Norwegian Epic fedélzetén.

Böngéssz a Norwegian Epic útjai között itt.

Szabadság mindenek felett

Az NCL Freestyle cruising biztosítja, hogy kiélvezhesd a teljes szabadságot, hogy csakis a saját idődre és beosztásodra figyelhess. Az ízlelőbimbóid kényeztetésére a hamburgertől egészen a háromfogásos vacsoráig a legkiemelkedőbb bor társaságában bármit választhatsz, és az étkezési idők is rajtad múlnak, mert bármikor lehetőséged van pár falat elfogyasztására.

Mivel nincsenek szabályok, bármikor és bármilyen ételt is fogyasztanál, gond nélkül lehetőséged lehet rá. Pizzát ennél reggelire? Semmi gond. Osztrigát szeretnél nassolni? Miért is ne?

Élvezd ki az énidőt

Arra az esetre pedig, ha egyedül utaznál a Norwegian szintén nagyszerű társad lehet. A solo kabinok felár nélkül élvezhető stúdió kabinok, a lounge bár pedig az ismerkedésben is segíthet ha szeretnéd.

A solo kabinok tökéletesek egy hosszú és szórakoztató nap utáni kikapcsolódásra, így mind a hajóút, mind pedig maguk a kabinok segítenek maximálisan kiélvezni a hajóutat minden egyedül utazónak is.

Az utazók szerint az NLC az egyik legjobb választás solo utazáshoz, a csodálatos szobák és azok felszereltségének köszönhetően (ami egyébként magába foglalja a concierge szolgáltatásait is).

A solo lounge pedig a legjobb, ha hasonló gondolkodású emberek társaságát keresed!

Ship within a ship – The Haven By Norwegian

Válaszd a Haven szolgáltatásait és élvezd a luxust, személyre szabott szolgáltatások keretében. Privát társalgók, külön spa és étterem és teljes all-inclusive a hajó minden pontján.

A kiváltságaid:

Exkluzív hozzáférés a The Haven udvarához, saját medencével, napozóterasszal, pezsgőfürdővel és fitneszteremmel

Privát Haven étterem és VIP társalgók

Különleges Haven menük

Concierge-szolgáltatás és hitelesített komornyikszolgálat a nap 24 órájában

Fehér abroszos étkezés a lakosztályban

Elsőbbségi be és kiszállás a hajóra

Elsőbbségi felszállás a partra és a partról induló tenderekre

Pezsgő, palackozott víz és gyümölcs a beszállás napján

Minibár, ínyencségek esténként a lakosztályba szállítva

Meghívó exkluzív reggelire és ebédre

Koktélparti a hajótisztekkel

Minőségi, finom ágynemű, tollpaplan és párna

Plüss fürdőköpenyek, papucsok és túlméretezett törölközők

Különleges kulcskártya

Böngéssz a Norwegian Cruise Line exkluzív lakosztályai között itt.

Fenntarthatóság

A vállalat tisztában van az éghajlatváltozással és az óceánnal együtt járó folyamatosan változó környezeti tényezőkkel. Épp ezért, ezt szem előtt tartva törekszik a környezet védelmére, és igyekszik együttműködni a legújabb vízvédelmi és vízgazdálkodási technológiák, valamit az üzemanyag és energiahatékonyság terén.

Ennek érdekében minden hajón egy környezetvédelmi tisztviselő gondoskodik a eljárásokról a teljes hajóút időtartama alatt.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: