MSC Armonia

Maximális férőhely: 2.620 fő
Mérete: 275 m hosszú, 54 m magas
Emeletek száma: 12, ezen belül 5 étterem, 9 bár, 2 medence és 2 jacuzzi található a hajón.
Vízre bocsátás éve: 2001 (2014-ben felújították)

Az Armonia az MSC hajótársaság egyik kisebb, családias hajója. Utasaink egyik kedvenc útvonalán szeli a habokat, mely érinti Santorini és Mykonos szigetét, de más görög szigetekre is eljuthatsz vele, részletek a cikkben!

Szolgáltatások az MSC Armonián

A büfén kívül, ahol széles körű ételválaszték várja a vendégeket reggelinél, ebédnél, vacsoránál, és késő este is, 5 étteremben kóstolhatsz friss és minőségi alapanyagokból készült fogásokat. A 6 beltéri és 3 kültéri bár kellemes időtöltést kínál, köztük egy brit pub és egy olasz kávézó is várja, hogy betérj.

Az MSC Armonia számos szolgáltatást kínál, hogy egész nap jól érezd magad, és egy percet se unatkozz. Két medence, minigolf pálya és edzőterem várja az aktívan kikapcsolódni vágyókat. A nap fáradalmait kipihenheted a spa részlegen, vagy lazíthatsz a könyvtárban, vagy valamelyik lounge-ban, de ha az estét is aktívan töltenéd, vár a kaszinó, a játékterem, a diszkó és a színház.

Hajóút gyerekekkel

Ha gyermekeiddel utazol hajóútra, szuper választás az MSC Armonia! A fedélzeten vizes játszótér és medence várja a kicsiket-nagyokat, bent pedig többféle gyermekklubban játszhatnak korosztálytól függően. A minőségi Chicco játékokkal felszerelt bébiklubban 0-3 éves korig játszhatnak a picik. A miniklub (3-6 éves korig) és a junior klub (7-12 éves korig) igazi LEGO birodalommal várja a gyerekeket, amiről mindig is álmodtak! A nagyobbak (12-14 évig) és a tinik (15-17 évig) is külön klubban tölthetik el tartalmasan az időt.

Az MSC Armonia útvonalai

Az MSC Armonia legkedveltebb útvonalai a görög szigetekre kalauzolnak el. Választhatsz többféle földközi-tengeri hajóút közül is, az egyik útvonal Korfut és Zakynthost, a másik Santorinit és Mykonost érinti.

Az MSC Armonia télen Dél-Amerikába költözik, és amikor Európából áthajózik, egy hosszabb, úgynevezett átkelő hajóúton te is vele tarthatsz. Ezek az átkelő hajóutak nagyon kedvező ár-érték arányúak, kattints a térképre az árakért!

Kabinok az MSC Armonián

Többféle kabintípus közül választhattok az MSC Armonia hajón. Minden kabin fürdőszobával, hajszárítóval, tévével, széffel, telefonnal és minibárral (fizetős) rendelkezik. Az ágyak franciaágyként és két külön ágyként is rendezhetők.

A belső kabinok 13 nm-esek, a hajó 7-10. emeletén találhatóak, ablakkal nem rendelkeznek. Kiváló választás azoknak, akik kevés időt töltenek a kabinban, és kedvező áron szeretnének hajózni. A „junior” kabinok 11-17 nm-esek.

Az ablakos kabinok 12-22 nm-esek, a hajó 7-10. emeletén helyezkednek el. A „junior” kabinok 12-13, a „premium” kabinok 22 nm-esek.

A balkonos kabinok 13 nm-esek, erkélyük 3-4 nm-es. Egy kis kanapéval is rendelkeznek. Első hajóútra ideális választás egy balkonos kabin.

A lakosztályok 22 nm-esek, erkélyük 5 nm-es, és egy kis kanapéval is felszereltek.

Megjött a kedved egy görög szigeteket is érintő hajóúthoz? Böngéssz az MSC Armonia útjai között oldalunkon:

Ha pedig segítségre van szükséged a foglaláshoz, keress minket messengeren vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu címen.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz.