MSC Magnifica

Maximális férőhely: 3,223 fő
Mérete: 294 m hosszú, 60 m magas
Emeletek száma: 16, ezen belül 4 étterem, 11 bár, 3 medence és 9 jacuzzi található a hajón.

Vízrebocsátás éve: 2009

Az emberek azért imádnak hajóútra menni, mert egy úszó luxusszálloda kényelmét élvezve minden nap akár más-más várost vagy szigetet látogathatnak meg. A hajóutak lenyűgöző természeti tájakon, tengerpartokon és szigeteken viszik végig az utasokat.

Az MSC Magnifica különösen azok körében kedvelt, akik az impozáns, magas színvonalú, elegáns hajókat részesítik előnyben. Az MSC Magnifica hajó olyan hosszabb hajóutakra is szuper választás, ahol több napot tölt a hajó a tengeren, mert a sok szórakozási lehetőség, étterem, bár, wellness lehetőségeknek köszönhetően lehetetlen unatkozni a hajón.

MSC Magnifica – Különleges kalandok az óceánon!

Mindenki számára mást jelent a kikapcsolódás, azonban az MSC Magnifica impozáns megjelenése már a kikötőben is elkápráztatja a vendégeket. A hajó olyan érzést kelt, mintha egy igazi luxus világba csöppentünk volna. Az MSC Magnifica fedélzetére lépve azt tapasztalhatod, hogy egy olyan tengerjáró vendége vagy, amelyben a megalkotók mesterien ötvözték a magas színvonalat az igazi, exkluzív kényelemmel.

Az MSC Magnifica szolgáltatásai között megtalálható szépségszalon, fodrászat, manikűr-pedikűr, különféle wellness és spa kezelések, szauna, gőzfürdő, masszázsok, edzőterem, sportolási lehetőségek (bowling, kosárlabda, tenisz, röplabda). Az egész napos aktív kikapcsolódás után jól fog esni egy ínyenc vacsora a 4 étterem egyikében, ahol változatos és ínycsiklandozó fogásokat kóstolhatunk meg. Esti szórakozáshoz pedig kiváló lehetőséget nyújt a 11 bár, a pókerszalon, a kaszinó, a színház, vagy a diszkó.

Gyermekkel utazók is maximálisan elégedettek lesznek az MSC Magnifica szolgáltatásaival, hiszen több korcsoportban tematikus gyermekklubok és játszószobák találhatók a hajón:

0-3 éves korig baby klub, 3-6 éves korig miniklub, 7-12 éves korig junior klub várja a kicsiket, de egészen 17 éves korig adottak a programok tinik számára is.

Kabinok

Az MSC Magnifica hajón, csak úgy, mint a legtöbb tengerjáró hajón, többféle kabintípusból választhatsz. Minden kabin rendelkezik fürdőszobával, hajszárítóval, tv-vel, telefonnal, széffel és minibárral, az ágyak pedig két külön ágyként és franciaágyként is használhatók.

A belső kabinok (interior bella) 13-14 nm-esek, és az 5-12. szinteken helyezkednek el, ablakkal nem rendelkeznek.

Az ablakos kabinok 14-18 nm-esek, és az 5-12 szinteken helyezkednek el, tengerre néző ablakkal rendelkeznek. Egyes kabinokból részleges a kilátás, ezek kedvezőbb áron foglalhatók (ocean view with obstracted view a nevük).

A balkonos kabinok 14-18 nm-esek, erkélyeik 4-12 nm-esek lehetnek, az 5-15. szinteken helyezkednek el, többféle típus választható (deluxe, premium, junior, aurea).

A lakosztályok (deluxe suite vagy premium suite) 23-25 nm-esek, a 9-15. szinteken helyezkednek el. A többi szobához képest több extrával rendelkeznek, mint pl. interaktív tv, kád a fürdőszobában, és tágas gardróbszekrény. Maximum kapacitásuk: 5 fő.

(A kabinok képei példák, a berendezés, a bútorok elrendezése és színei változóak lehetnek egyes kabintípuson belül is.)

Az MSC Magnifica útvonalai

Az MSC Magnifica útvonalai izgalmasak és változatosak, a legjobb pedig az, hogy olyan szemszögből láthatod a világot, amelyre nem mindig van lehetősége az embereknek. 

Akár az Atlanti-óceánt átszelő átkelő hajóúton is részt vehetsz, hihetetlenül kedvező áron!

A Földközi-tenger mediterrán városait, szigeteit is felfedezheted az MSC Magnifica fedélzetén:

A Karib-tenger varázslatos szigeteit, fehér homokos partjait is meglátogathatod az MSC Magnifica segítségével:


Merülj el a hajózás csodálatos világában, és foglald le különleges, pénztárcabarát hajóutadat nálunk itt! Nálunk nem csak ajánlatot kérhetsz, hanem pár kattintással le is foglalhatod kedvenc hajóutadat, és bankkártyával is fizethetsz.

Ha kérdésed van, vagy több infót szeretnél, akkor írj nekünk messengeren, vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu email címre.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: