Alaszka, Hawaii és a Karib-szigetek nyáron

2022 Nyári körutazások a Bahamákra

A Norwegian bahamai hajóútjai során élvezhetitek a Great Stirrup Cay-t, egy olyan privát szigetet, amely kizárólag a Norwegian Cruise Line vendégei számára van fenntartva. Pihenjetek az érintetlen fehér homokos strandokon, kajakozzatok, béreljetek jetskit és búvárkodjatok. Ha a tökéletes kikapcsolódásra vágytok, akár egy privát cabana-t vagy luxusvillát is bérelhettek itt egy napra. Attól függően, hogy melyik hajóutat választjátok, a Grand Bahama-szigeten is kiköthet a hajó, ahol lehetőségetek nyílik együtt úszni az ikonikus bahamai malacokkal.

2022 Nyári hajóutak Alaszkába

A Norwegian nagy választékban kínál alaszkai hajóutakat is. Attól függően, hogy mennyi idő áll rendelkezésetekre, választhatjátok a lehrövidebb, ötnapos útvonalat vagy megtapasztalhatjátok az Alaska Cruisetour-t, amely egy egyhetes hajóutat kombinál több napos szárazföldi utazással.

Hawaii több tucat felmérésben és kategóriában rendszeresen az első helyen szerepel: éghajlat, strandok, szörfözés, széllovaglás, esküvők és nászutak, búvárkodás, golf, üdülőhelyek és természetesen naplementék.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: