Hajóutak egyedül de nem magányosan

Valamikor régen egy kisebb vagyonba került, ha egyedül akartál tengeri hajóútra menni, mivel alapvetően egyedül fizetted a kétszemélyes kabin költségeit. Ez szerencsére már a múlté, mert a hajótársaságok felismerték mennyire népszerűek az egyedül utazók körében ezért egyszemélyes, felár nélküli kabinokat is kínálnak, ennek eredményeként pedig egyre több solo utazó választ hajós utazást.

Ha nem tudod, hogyan találj társaságra egy több ezer fős hajón, olvasd el tippjeinket.

Beszélgess!

Általánosságban a hajós utazást választók barátságos, nyitott emberek, ezért azt javasoljuk

bátran kezdeményezz beszélgetést ahol csak lehet – a melletted ülővel a pezsgőfürdőben vagy a bárban, az előtted álló hölggyel a ki- és beszálláskor, a napozóteraszon melletted henyélő párral vagy a színházban mögötted ülő családdal. Egy hajóúton állandóan más emberek vesznek körül. Köszönj, kezdj el beszélgetni, és ki tudja, lehet, hogy barátságokra is szert teszel.

Vannak hajótársaságok, akik kifejezetten az egyedül utazók számára terveztek kabinokat a legújabb hajóikon. Ilyen például a Norwegian Cruise Line, akinek díjnyertes Studio kabinjaiban nem kell egyágyas felárat fizetni.

Ha ezek mellett a stílusos Studio kabinok mellett teszed le a voksod, a Studio Lounge-ba is beléphetsz a privát kulcskártyáddal, amely kizárólag a Studio kabinok vendégei számára áll rendelkezésre. Itt egész nap ingyenesen fogyaszthatsz frissítőket és ha szeretnél ismerkedhetsz a többi egyedül utazóval is egy ital mellett.

Böngéssz a Norwegian Cruise Line stúdiói között itt.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: