Hogyan válj MSC törzsutassá már az első hajóút után?

Az MSC Voyagers Club az MSC hajótársaság törzsutas programja, amellyel a hűséges utasait jutalmazza. A klubtagok annál több előnyre tehetnek szert, minél többször vesznek részt MSC hajóúton. Már az első hajóutad után klubtaggá válhatsz, és a második utadon már kedvezményes áron vehetsz részt.

Négy tagsági szintből áll a törzsutas rendszer: Classic, Silver, Gold és Diamond.

Az MSC Voyagers Club legnagyobb előnye, hogy már az első út után megkapod a tagságod, és a következő MSC hajóútjaid árából 5% kedvezményt kapsz.

Ha több mint 6 hónappal indulás előtt lefoglalod a hajóutadat, extra 5%, azaz 5+5% kedvezményt kapsz a hajóút árából!

Ha több mint 12 hónappal indulás előtt foglalod le, a fentieken felül még dupla klubpontokat is kapsz.

A Silver, Gold és Diamond klubtagok extra 50 EUR fedélzeti kreditet kapnak, ha több mint 9 hónappal indulás előtt foglalják le az utat.

Ízelítő a további előnyökből:

  • Minden klubtag igénybe vehet kedvezményeket a fedélzeten (wificsomagok, minibár, F1 szimulátor, thermálfürdő, második masszázs, fitneszcsomagok árából, illetve fedélzeti fotók, digitális kiegészítők, MSC üzletekben történő vásárláskor)
  • A Gold és Diamond klubtagok ingyenes egyórás belépőt kapnak a thermál részlegre, elsőbbséget kapnak olyan kikötőkben kiszálláskor, ahol kishajóval viszik az utasokat a partra, valamint ingyenes születésnapi tortát is kapnak, ha éppen az út során ünneplik a nagy napot.
  • A Diamond klubtagok elsőbbségi be- és kiszállást élvezhetnek, vacsorázhatnak az egyik speciality étteremben (italfogyasztás külön fizetendő), habzóbort és macaront kapnak a kabinban egy alkalommal, fürdőköntöst és papucsot kapnak a kabinban, ingyenes táncórán és az MSC Voyagers Club exkluzív Diamond buliján vehetnek részt, ajándék csokoládét kapnak, kései kijelentkezést élvezhetnek utolsó napon.

Hogyan válj klubtaggá?

Már az első hajóutad előtt, meglévő foglalásod számával és neveddel regisztrálhatsz a programba, és elkezdheted gyűjteni a pontokat. A következő hajóutad pedig már 5%-kal kedvezőbb áron foglalhatod! Ha elfelejtenéd a klubtagságod, az MSC foglaláskor azonosít a neved és születési dátumod alapján, és automatikusan megadja a kedvezményt. Ha szeretnél MSC hajóutat foglalni, és bekerülni a Voyagers Clubba, keress bennünket messengeren vagy emailben, vagy foglalj egy MSC hajóutat oldalunkon:

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!


Közzétéve

itt:

, írta: