MSC Euribia

Maximális férőhely: 6.327 fő
Mérete: 331 m hosszú, 73 m magas
Emeletek száma: 19, ezen belül 10 étterem, 21 bár, 4 medence és 9 jacuzzi található a hajón.
Vízre bocsátás éve: 2022

Az MSC hajótársaság egyik legújabb és legnagyobb hajója az MSC Euribia. Az óceánjáró Eurybia istennőről kapta a nevét, aki a szelek, az időjárás és a csillagképek segítségével uralta a tengereket. A hajót a legmodernebb fenntartható technológiákkal látták el annak érdekében, hogy védje az értékes tengeri élővilágot.

Fenntarthatóság

A hajó az alábbi környezetvédelmi és fenntarthatósági technológiával felszerelt:

  • Fedélzeti szennyvíztisztító rendszer, mely szigorú előírások alapján tisztítja meg az elhasznált vizet, mielőtt az a tengerbe kerül, és megelőzi az idegen organizmusok vándoroltatását, ezzel védve a helyi ökoszisztémákat.
  • Hulladékgazdálkodás: a hajón szelektív szemétgyűjtéssel és minimalizált műanyaghasználattal óvják a környezetet.
  • Energiahatékonyság: energiatakarékos berendezések (fűtés, szellőzés, légkondicionálás)
  • LNG használata, mely egy környezetbarát üzemanyag.

Szolgáltatások az MSC Euribián

Ezen a modern és hatalmas hajón szolgáltatások széles köre várja a vendégeket. A 4 medence és az egyik legnagyobb tengeri aquapark a vizes kalandok szerelmeseinek ígér felejthetetlen kikapcsolódást.

Található még a hajón számos üzlet és bár, diszkó, bowling klub, színház, kaszinó, Forma 1 szimulátor, interaktív mozi, gamer részleg, spa központ, és még megannyi szórakozási lehetőség.

A 10 étteremben ínycsiklandó fogásokat kóstolhatunk meg, a 21 bár pedig gondoskodik arról, hogy egy percre se szomjazzunk meg hajóutunk alatt.

Családi utazás az MSC Euribián

Ha gyermekkel utazol hajóútra, válaszd az Euribiát, és a lurkók évekig fogják emlegetni, mennyire jó volt! A medencék, az aquapark, a korcsoportok szerinti tematikus szobák (pl. Lego szoba), a Forma 1 szimulátor, és a különféle szervezett programok garantálják az életre szóló élményeket.

Az MSC Euribia útvonalai

Az MSC Euribia fedélzetén mesés tájakon hajózhatsz.

Észak-Európai hajóutak

Az MSC Euribia legkedveltebb útvonalai az Észak-Európai hajóutak.

Többféle útvonalon is jár a hajó, és csodálatos tájakon vezet az útja. Kattints ide az Észak-Európai hajóutak időpontjaihoz és áraihoz:

Dubai és a Perzsa-öböl

Varázslatos tájakra juthatsz el az MSC Euribia fedélzetén, ahol a luxus felhőkarcolókon és az elképesztő építészeti látnivalók mellett fantasztikus homokos strandokon fürödhetsz és napozhatsz.

Kattints ide Dubai és a Perzsa-öböl menti hajóút útvonalakért, árakért és időpontokért:

Átkelő hajóutak az MSC Euribián

Kísérd át az MSC Euribiát a Perzsa-öbölből Európába egy átkelő hajóút alkalmával, melyet hihetetlenül kedvező áron lefoglalhatsz.

Jelenleg 2025-25 tél/tavaszra elérhetők ezek az átkelő hajóutak az Euribiával, kattints ide időpontokért és árakért:

Kabinok az MSC Euribián

Az MSC Euribián is többféle kabintípusból választhatsz. Mindegyik kabin rendelkezik tv-vel, telefonnal, széffel, minibárral (fizetős), fürdőszobával és hajszárítóval.

A belső kabinok 12-17 nm-esek, ablakkal nem rendelkeznek, tökéletesek, ha időd nagy részét úgysem a kabinban, hanem a hajón, vagy a kikötőkben töltenéd. 12 nm-es egyágyas stúdió kabinok is vannak a hajón, így ha egyedül utazol hajóútra, kedvezőbb áron foglalhatsz.

Az ablakos kabinok 12-25 nm-esek, tengerre néző ablakkal rendelkeznek. A deluxe kabinban 4, a premium kabinban 6 fő is elfér, így családdal is utazhattok egy kabinban.

A balkonos kabinok 12-17 nm-esek, erkélyük 4-8 nm-es. Egy kis kanapéval is rendelkeznek, egyes kabinok zuhanyzó helyett káddal felszereltek.

A premium lakosztályok 25-27 nm-esek, 6 fő fér el bennük, erkélyük 3-14 nm-es. Tágas gardróbbal is rendelkeznek, foglalható nagy teraszos (26-30 nm) és jacuzzis lakosztály is.

A grand lakosztályok 36 nm-esek, erkélyük 39 nm-es, 4 fő fér el bennük. Saját jacuzzival, tágas gardróbbal és nappalirésszel rendelkeznek.

MSC Yacht Club

Az MSC Euribián te is élvezheted az MSC Yacht Club nyújtotta luxust! Ez egy külön részleg az újabb MSC hajókon, ahol privát nyaralási élményben lehet részed luxus körülmények között. A Yacht Club lakosztályok már önmagukban hihetetlenül kényelmesek és tele vannak olyan extrákkal, mint pl. saját jacuzzi, nappalirész, vagy étkező, de az MSC Yacht Club még az alábbi szolgáltatásokat is nyújtja:

  • Kijelölt étterem, medence, napozóterasz és jacuzzi csak az MSC Yacht Club vendégei részére
  • 24-órás komornyik szolgálat és dedikált vendégkapcsolati személyzet
  • Premium Extra italcsomag és prémium internetcsomag az árban
  • ingyenes belépés a Thermal Suite részlegre az MSC Aurea spában
  • 20% kedvezmény az egyik Specialty étterem előre fizetett csomagjából, 40% egy előre fizetett spa csomag árából és 10% kedvezmény a spa csomagokból a fedélzeten.

Ha megjött a kedved egy hajóúthoz az MSC Euribia fedélzetén, kattints ide, és válassz időpontot és úti célt!

Ha pedig segítségre van szükséged a foglaláshoz, keress minket messengeren vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu címen.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!