MSC Fantasia

Maximális férőhely: 4.363 fő
Mérete: 333 m hosszú, 68 m magas
Emeletek száma: 18, ezen belül 5 étterem, 13 bár, 5 medence és 12 jacuzzi található a hajón.

Vízrebocsátás éve: 2008

Az MSC Fantasia stílusos és barátságos hajó, ahol a kényelem egyensúlyban van a legmodernebb dizájnnal. Középpontjában egy igazi olasz piazza (tér) található, egy kávézóval, ahol frissen sült péksüteményeket és autentikus olasz fagyit szolgálnak fel. Kell ennél több, hogy meghozza a kedved egy Földközi-tengeri hajóúthoz? Ha igen, nézd meg, milyen fantasztikus szórakozási lehetőségek várnak a hajón:

Az MSC Fantasia szolgáltatásai

Az MSC Fantasián garantált az unalommentesség, legyen szó bármilyen korosztályról. Ha az aktív szórakozás híve vagy, és már az összes medencét kipróbáltad, rád vár a multifunkcionális sportpálya, ahol kosárlabdázhatsz, teniszezhetsz, focihatsz vagy röplabdázhatsz, de ha ez nem lenne elég, próbáld ki a panorámás edzőtermet vagy a squashpályát!

Az elképesztő 4D mozi, a Forma 1 szimulátor és a játékterem izgalmait kipihenhetjük egy kellemes spa élmény során. A spaban szauna, gőzfürdő, és különféle masszázsok és kezelések várják a relaxálni vágyókat.

Mindezek mellett színház, könyvtár, diszkó, kültéri mozi és kaszinó is a rendelkezésedre áll.

A gyermekek sem fognak unatkozni, miniklub (7 éves korig), juniorklub (7-11 éves korig) és tiniklub (12-17 éves korig) várja őket, ezen kívül a vízicsúszdán, a medencékben és a videojáték teremben is szórakozhatnak.

Az 5 étterem és 11 bár nem csak kulináris élvezeteket kínál, hanem esztétikai élményt is nyújt, és remek helyet biztosít baráti társaságok szórakozásához, vagy új ismeretségek szerzéséhez.

Az MSC Fantasia útvonalai

Az MSC Fantasia hajón felfedezheted a Földközi-tenger legizgalmasabb városait és szigeteit, úgy mint Barcelonát, Mallorcát, Genovát, a Cinque Terrét és Nápoly környékét (pl. Pompeiit).

Az MSC Fantasiának vannak Észak-Európából induló útvonala is, melyek során a kontinens nyugati oldalán hajózhatsz végig, megcsodálva megcsodálva Belgium, Franciaország, Nagy-Britannia, Portugália és Spanyolország partjait és ellátogathatsz ezen országok érdekesebbnél érdekesebb városaiba.

Kabinok az MSC Fantasián

Az MSC Fantasia kabinjaiban fürdőszoba, tv, telefon, széf, minibár (fizetős) található, az ágyak pedig franciaágyként és két külön ágyként is használhatók.

A belső kabinok kb. 17 nm-esek, az 5-13. emeleteken helyezkednek el, ablakkal nem rendelkeznek.

Az ablakos (ocean view) kabinok 18-21 nm-esek, és óceánra néző ablakkal rendelkeznek. Az 5-13. emeleteken találhatóak.

A balkonos kabinok 19-20 nm-esek, erkélyük kb. 4-6 nm, egy kis nappalirész is tartozik hozzájuk. A 8-13. emeleteken helyezkednek el.

A lakosztályok 24-41 nm-esek, erkélyük 4-6 nm-es, több kényelmi felszereléssel berendezettek és tágasabbak a standard kabinoknál.

Az MSC Yachtclub lakosztályai nem csak tágasabbak és kényelmesebbek, hanem igazi luxust biztosítanak extra szolgáltatásaikkal, melyről egy külön cikkünkben olvashatsz.

Ha megjött a kedved egy hajóúthoz, kattints az alábbi gombra, és nézegesd meg a lehetőségeket! Pár kattintással le is foglalhatod a választott utat.

Ha pedig további kérdésed lenne, nyugodtan fordul hozzánk messengeren vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu email címen!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!