MSC Grandiosa

Az MSC hajótársaság egyik legimpozánsabb hajója a lenyűgöző MSC Grandiosa, mely a Virtuosa testvérhajója.

Maximális férőhely: 6.334 fő
Mérete: 331 m hosszú, 75 m magas
Emeletek száma: 19, ezen belül 10 étterem, 21 bár, 4 medence és 9 jacuzzi található a hajón.

Vízrebocsátás éve: 2019

Ez az új tengerjáró egyike az MSC Cruises legnagyobb hajóinak, testvérhajójával, az MSC Virtuosával együtt. A hajó tervezői izgalmas innovációkkal és lenyűgöző létesítményekkel rukkoltak elő, amelyek egy tökéletes nyaralás élményét nyújtják a hajóút során.

Napközben számtalan program és élmény várja a hajó utasait: hűsölhetünk a négy medence egyikében, csobbanhatunk az aquaparkban, izzadhatunk az edzőteremben, kényeztethetjük magunkat a spában, vagy ehetünk-ihatunk kedvünkre. A sportolni vágyók számára futópálya és egy többfunkciós sportpálya áll rendelkezésére, ahol kosarazni, teniszezni, focizni és röplabdázni is lehet.

A sétány felett egy lenyűgöző LED-dóm található, az alatta húzódó sétány bulik, fényshow-k és koncertek helyszíne esténként, de a Broadway-stílusú színházban nemzetközi színészgárda professzionális előadása is lehet az esti program.

Széles étel- és italválaszték

Az MSC Grandiosán, csak úgy, mint mindegyik MSC hajón kedvünkre hódolhatunk a gasztronómiának. A 10 étteremben a világ különféle konyháinak specialitásait kóstolhatjuk meg, a 21 bár pedig gondoskodik arról, hogy akár mindennap máshol iszogassunk barátainkkal.

Gyermekkel az MSC Grandiosán

Ugyanúgy, ahogy a legtöbb MSC hajó, a Grandiosán is számtalan szórakozási és játszási lehetősége van a gyermekeknek, minden korosztályból. Korcsoportok szerint 7 játékszoba (ebből 2 Lego szoba) várja a gyerekeket, 700 négyzetméteren.

Az MSC Grandiosa útvonalai

Az MSC Grandiosa fedélzetén bejárhatunk több izgalmas, mediterrán várost, és Tunéziába is ellátogathatunk egy Földközi-tengeri hajóút során. A képekre kattintva találsz hajóút ajánlatokat az adott útvonalra.

Népszerűek az átkelő hajóutak is, mely során több várost látogathatunk meg, egy hétnél hosszabb utakra is jelentkezhetünk, az áruk mégis nagyon vonzó.

Kabinok az MSC Grandiosán

Ahogy minden MSC hajón, a Grandiosán is többféle kabintípusból lehet választani, melynek mindegyike kényelmes és modern. Mindegyikben található fürdőszoba, hajszárító, tv, telefon, széf, minibár (fizetős) és légkondicionáló. Az ágyak franciaágyként és két külön ágyként is használhatók.

A belső kabinok 12-17 nm-esek, az 5-14. emeletek között helyezkednek el, ablakkal nem rendelkeznek. Egyes kabinokban akár 4 fő is elfér.

Az ablakos kabinok 12-25 nm-esek, a hajó 5-11. szintjein találhatók. Az ablakon át lenyűgöző kilátás nyílik az óceánra, bár az ablakok nem nyithatók (más hajón sem). 4-6 fő kapacitásúak a kabinok.

A balkonos kabinok 12-17 nm-esek,8-14. emeleteken helyezkednek el, az erkélyük 4-8 nm-es.

A lakosztályok 25-59 nm-esek, kényelmesebben berendezettek, erkélyeik is jóval tágasabbak, a legmenőbb lakosztály erkélye 70 nm-es! Többségük jacuzzis, van olyan lakosztály is, amely kétszintes.

Ha téged is lázba hozott az MSC Grandiosa, és szeretnél ajánlatot kérni egy hajóútra, írj nekünk messengeren, vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu címre. Ha pedig nem bajlódnál ajánlatkéréssel, hanem foglalni szeretnél, akkor kattints ide:

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!


Közzétéve

itt:

,

, írta: