MSC hajóutak

Az emberek többsége általában azonnal igent mond, ha utazásról van szó. A gyönyörű tájak, a különböző kultúrák, felejthetetlen gasztronómiai élmények mind ahhoz kellenek, hogy kikapcsolódhassunk, és aztán örök emlékként raktározzuk el magunkban.  Ma már a fejlett technológia lehetővé teszi az olcsóbb, minőségibb és egyszerűbb utazásokat, emiatt pedig az utóbbi években igen népszerűvé vált a hajóút, mint a tengeri kalandok és a luxus ötvözete. Az MSC Cruises egy olyan hajótársaság, amely ezeket az élményeket kínálja az utasainak.

Az olasz hajótársaságot 1987-ben alapították, és a mai napig egy olasz család tulajdonában áll. Az MSC hajótársaság elkötelezett az innováció és a minőségi szolgáltatások iránt, ezért az MSC hajók modern dizájnnal mellett fejlett technológiával rendelkeznek, amely biztosítja az utasok számára a kényelmes, biztonságos és felejthetetlen élményeket.

Fedezd fel az MSC csodálatos világát!

Az MSC hajói igazi luxust nyújtanak az utazóknak. Az igényeidnek megfelelően választhatsz a kényelmes és elegáns kabinok közül, amelyek kiválóan alkalmasak arra, hogy pihenj és feltöltődj. Az éttermekben elismert séfek friss alapanyagokból készítik el a világ különböző konyháinak ételeit, amelyet akár a fedélzeten, a medence mellett is elfogyaszthatsz. Kipróbálhatod a fine-dining éttermeket is, ahol igazi kulináris élményben lehet részed.

Mindemellett rengeteg szórakozási lehetőséget kipróbálhatsz, például igénybe veheted a wellness és sport részleget, valamint koncerteken és előadásokon is részt vehetsz. A kaszinókban próbára teheted a szerencsédet, ha pedig szeretsz bulizni, akkor az MSC hajóin varázslatos, nyüzsgő éjszakai élet vár rád.

A hajóútra gyerekkel utazó családok is csodásan fogják érezni magukat: korcsoportok szerinti gyermekklubok és Lego szobák is elérhetőek az óceánjáró hajók fedélzetén, némelyik hajón pedig aquapark vagy vizes játszótér is található a medencéknél, így garantált, hogy sem a felnőttek, sem a gyermekek nem fognak unatkozni egy MSC hajóúton egy percre sem.

Az MSC Cruises világszerte elismert, hisz csodálatos útvonalakkal és úti célokkal varázsolja izgalmasabbá a nyaralásod, luxus szolgáltatásokkal segíti elő a kényelmed, és valódi gasztronómiai élményben lehet részed általa. Egy MSC hajóúton kivételes emlékeket gyűjthetsz, ráadásul a világ különböző tájait is felfedezheted. A legjobb pedig az egészben az, hogy ezt most az MSC akciójával kedvezményesen is megteheted.

MSC Cruises Winter Wonders

A Winter Wonders All in Plus promóció lehetővé teszi, hogy maradandó élményekben legyen részed a hidegebb hónapok alatt is. Ebben a promócióban a kedvező kabinárak mellett akciós áron foglalhatsz egy olyan csomagot, amely az Easy Plus Drink italcsomagot és a Browse wificsomagot is magában foglalja.

A promóció 2023. augusztus 31-ig tart, ezért érdemes minél előbb lefoglalni a hajóutadat!

  • Az akcióban szereplő térségek: a Földközi-tenger, a Karib-térség, Dubai és az Egyesült Arab Emirátusok, Észak-Európa, a Vörös-tenger.
  • Utazás időpontja: 2023-2024-es téli időszak (2023. november és 2024. március között)
  • A Winter Wonders összevonható az MSC törzsutas kedvezményével
  • A lemondás feltételei ugyanazok, mint amik az alapcsomagra vonatkoznak.

Az All in Plus csomag tartalma:

Korlátlan italfogyasztás maximum 9€/pohár értékig. Válogatott házi borok, csapolt sör, klasszikus koktélok, kevert italok, alkoholmentes koktélok, üdítők és gyümölcslevek pohárban, palackozott ásványvíz, eszpresszó, cappuccino, latte, teák. Fontos, hogy az italcsomagot az egy kabinban utazók közül mindenkinek meg kell vásárolnia, a gyerekeknek is, nekik az alkoholmentes verziót. Tartalmaz korlátlan internet böngészést 1 eszközön fejenként. Emailezésre, messenger és whatsapp használatra, képek küldésére alkalmas, de messenger és whatsapp hívásokra és streamelésre nem.

A csomag ára egy hétre 230 EUR/fő (ez egy egyhetes hajóúton érvényes, de hajótól függően változhat), mely kevesebb, mint a fele annak az árnak, ha külön Easy Plus italcsomagot és wifi csomagot vásárolnál.

Válogass a Winter Wonders akciós hajóutak közül:

Nem csak Földközi-tengeri hajóút

Amik igazán megkülönböztetik az MSC hajóutakat a többitől, azok a változatos és magával ragadó útvonalak. Ha szereted a végtelennek tűnő tenger látványát, vagy a festői hegyek és dombok panorámáját, akkor az MSC hajóival mindezt átélheted, ugyanis a cég úticélok széles skálájával rendelkezik. A legkedveltebb útvonalak egyike a Földközi-tengeri hajóút, mely során felfedezheted többek között Róma ókori romjait, Barcelona vibráló központját, vagy a görög szigetek varázslatos tájait, és az olasz kisvárosok hangulatos, mediterrán életérzését. De emellett sok csodálatos útvonalat kínál az MSC, például megtekintheted a lélegzetelállító norvég fjordokat egy észak-európai hajóút során, vagy átélheted a forró karibi hangulatot is egy egzotikus, Karib-tengeri hajóúton.

Milyen helyekre juthatsz el az MSC-vel?

Próbálj ki te is egy MSC hajóutat!

Szerencsére több opció közül is válogathatsz, ha a szolgáltatások legjobbjait szeretnéd igénybe venni. Függetlenül attól, hogy kalandokat keresel, vagy teljes lazításra van szükséged, az MSC Cruises világában az izgalmas programok és a pihentető szolgáltatások tökéletes kombinációját találod.

Biztonság és kényelem

AZ MSC hajóinak egyik kiemelkedő jellemzője, hogy a modern, elegáns külső mellett biztonságos helyszínt nyújtanak az utazók számára, ezáltal is biztosítva, hogy a korszerű, modern óceánjáró hajókon senki ne szenvedjen hiányt. Azoknak is részük lehet ebben a különleges élményben, akik még ismeretlen vizeken eveznek a hajótúrák világában.

Akár az MSC Meraviglia, az MSC Seaside vagy az MSC Splendida mellett döntesz, olyan hajóra számíthatsz, amely a kényelem, a stílus és a szórakozás tekintetében biztos, hogy levesz majd a lábadról, nem beszélve a társaság vadonatúj hajóiról: az MSC World Europa, az MSC Euribia és a legújabb luxushajó, az MSC Explora minden várakozást felülmúlnak. Egy MSC hajóút emellett azért is kiváló választás, mert odafigyelnek a részletekre, és gondosan megtervezett és zökkenőmentes hajótúrákat biztosítanak azért, hogy varázslatos élményt nyújtsanak a vendégeik számára.

Pénztárcabarát árak és fenntarthatóság

Az MSC Cruises árai rendkívül kedvezőek, de remek akciós hajóutakat lehet kifogni több promóció keretén belül is. A népszerű 96 órás MSC akció mellett az idei tél szenzációja a Winter Wonders akció.

Szerencsére a fenntarthatóság kérdését szintén megoldottnak tekintheted, ugyanis a cég számos kezdeményezést hajt végre a környezeti hatások minimalizálásának érdekében. Többek között energiahatékony technológiákat és tengervédelmi rendszereket is használnak.

Összességében tehát az MSC Cruises igazán felejthetetlen utazási élményt kínál, amely ötvözi a kalandot, a luxust, és a kikapcsolódást. Ha Te is szeretnél ennek részese lenni, és szeretnéd látni a világot olyan formában, amelyre ritkán adódik lehetőség, akkor foglald le hajóutadat!

Ha maradt még megválaszolatlan kérdésed, keress minket messengeren vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu email címen.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!


Közzétéve

itt:

,

, írta:

Cimkék: