MSC Opera

MSC Opera

Maximális férőhely: 2,679 fő
Mérete: 275 m hosszú, 54 m magas
Emeletek száma: 13, ezen belül 4 étterem, 6 bár, 3 medence és 2 jacuzzi található a hajón.

Vízrebocsátás éve: 2004

Ha befizetünk egy nyaralásra vagy utazásra, általában minőségi ellátást várunk cserébe. Az MSC Cruises olasz vállalat olyan hajókkal rendelkezik, amelyek egyedülálló lehetőségeket nyújtanak az utasaik számára. Ilyen az MSC Opera tengerjáró, amelyet nemcsak műalkotásként tartanak számon a lenyűgöző külseje miatt, hanem egyéb különleges szolgáltatásai miatt is igen népszerű az utazók körében.

Fedezd fel az MSC Opera hajóját velünk!

A hajó fedélzetére lépve olyan érzés kerít hatalmába, mintha egy külön világba csöppentél volna. Az MSC Cruises kiemelt figyelmet fordít a hajói külsejére, illetve belső felépítése is lélegzetelállító. Maga az óceánjáró 2015-ben esett át egy felújításon, amelynek köszönhetően a hajó elegáns dizájnját meghagyva modernebb stílusban várja utasait. A több mint ezer kabinnal ellátott óriási vízi jármű fedélzetén több játéktér, üzletsor, színházterem, mozi, és sportpálya is található.

Az MSC Opera luxus hajóút tökéletes lehet arra, ha szeretnéd olyan formában megszemlélni a világot, amelyre eddig nem volt lehetőséged. A kalandos utazások mellett mindezt úgy teheted meg, hogy közben kikapcsolódsz, élvezed a kényeztetést, és különböző országok exkluzív konyháit is felfedezed.

Az MSC Opera különleges szolgáltatásai, amiket nem érdemes kihagyni

A fedélzeten számtalan lehetőség áll rendelkezésedre, hogy szórakozz és lazíts. Érdekes színházi előadásokat és show műsorokat nézhetsz meg, de akár a szerencsédet is próbára teheted a kaszinókban. Ha igazi pihenésre vágysz, a wellness központban lehetőséged van kényeztetni magad, csobbanhatsz a 3 kültéri medence egyikében, vagy egyszerűen csak lazíthatsz egyet a jacuzziban vagy a napozóteraszon.

A szórakozás és pihenés után 6 exkluzív bár és 4 étterem közül válogathatsz. Az MSC Opera hajó fedélzetén igazi kulináris élményben lehet részed, hiszen megismerheted az eredeti olasz ízeket, valamint több nemzetközi fogás közül választhatsz.

Ha gyermekekkel utazol hajóútra, ők sem fognak unatkozni az MSC Opera fedélzetén, korcsoportonként különféle tematikus játszószobák és gyermekklubok, a fedélzeten pedig egy vizes játszótér várja őket.

0-3 éves korig baby klub, 3-6 (miniklub) és 7-12 (junior klub) éves korig Lego tematikájú játszószoba áll a kicsik rendelkezésére, a nagyobbak pedig tiniklubban bandázhatnak, és videojátékozthatnak.

MSC Opera útvonalak

MSC Opera dubaj

A luxus hajóút több népszerű úti célt is érint. Eljuthatsz többek között a mediterrán-térségbe, valamint megnézheted a Perzsa-öböl országait is.

Az MSC Opera hajójával felfedezheted a Földközi-tenger legkedveltebb úti céljainak kultúráját, műemlékeit, és megtapasztalhatod a mediterrán életérzést olasz, görög és török városokban. Minden nap más kikötőbe érkezve egy hét alatt 5-6 várost vagy szigetet is felfedezhetsz egy Földközi-tengeri hajóút során.

MSC Opera kabinok

Az MSC Opera hajón, ahogy a legtöbb tengerjáró hajón, többféle kabintípusból választhatsz. Minden kabin rendelkezik fürdőszobával, hajszáítóval, tv-vel, telefonnal, széffel és minibárral, az ágyak pedig két külön ágyként és franciaágyként is használhatók.

A belső kabinok (interior bella, vagy junior interior) 12-13 nm-esek, a 7-10. emeleten helyezkedek el, a hajó belsejében, tehát nincsen rajtuk ablak.

Az ablakos kabinok (ocean view bella vagy junior ocean view vagy premium ocean view) 12-22 nm-esek, a 7-10. emeleten helyezkednek el, tengerre néző ablakkal rendelkeznek.

Vannak a hajón olyan kabinok is, amelyek ablakosak ugyan, de kilátásukat részben korlátozzák a hajó valamely egységei (obstructed view). Ezek a kabinok kedvezőbb áron foglalhatók, mint az ocean view (óceánra néző) ablakos kabinok.

A hajóútra induló utasok kedvence a balkonos kabin, hiszen ezekből a kabinokból saját erkélyünkről élvezhetjük az óceán lenyűgöző látványát. 13 nm-esek, erkélyük kb. 3 nm. A legjobb elhelyezkedésűek az Aurea típusú kabinok.

A deluxe aurea lakosztályok a hajó legkényelmesebb szobái. Kb. 23 nm-esek, erkélyük kb. 5 nm, és a 12. emeleten helyezkednek el. A fürdőszobáikban zuhanyzó helyett kád van, és egy kényelmes kanapé is helyet kapott a kabinban.

(A kabinok képei példák, a berendezés, a bútorok elrendezése és színei változóak lehetnek egyes kabintípuson belül is.)

Ha az eddigiek felkeltették a figyelmed az MSC Opera hajójával kapcsolatban, akkor azt ajánljuk, hogy minél hamarabb foglald le az utadat az előnyösebb árak érdekében. Az exkluzív ajánlatokért keress minket nyugodtan messengeren, emailben vagy telefonon!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!


Közzétéve

itt:

,

, írta:

Cimkék: