MSC Seascape

Maximális férőhely: 5,877 fő
Mérete: 323 m hosszú, 74 m magas, az MSC hajótársaság leghosszabb hajója.
Emeletek száma: 20, ezen belül 11 étterem, 20 bár található a hajón.

Vízrebocsátás éve – 2022

Az MSC Cruises a világ egyik vezető hajótársasága, amely büszkén mutatja be egyik gyöngyszemét, az MSC Seascape-t. Az innovatív MSC Seashore elbűvölő testvérhajójának, az MSC Seascape-nek a fedélzetén valóban közel érezheted magad a tengerhez. Az óceánjáró felejthetetlen élményeket ígér utasainak, többek között lenyűgöző mérete és minőségi szolgáltatásai miatt. A hajó a legújabb környezetvédelmi technológiákkal felszerelt, érdekessége, hogy a design-ját New York City ihlette. Fedezd fel velünk, hogy miért ilyen népszerű az MSC Seascape hajó!

Az MSC Seascape az MSC hajótársaság leghosszabb és legtágasabb külterű hajója. A 13 000 négyzetméternyi nyitott fedélzet, a lenyűgöző tengerparti sétány, ahol éttermeket, bárokat, medencéket és napozóteraszokat találsz, a csodás Infinity medence a hajó végében, a panoráma felvonók és a lélegzetelállító, üvegből készült Skywalk Bridge of Sighs, azaz a Sóhajok hídja teszi az MSC Seascape hajót ikonikussá és egyedülállóvá. A hajó kihagyhatatlan és elképesztő szórakozási lehetőségeket kínál, köztük – a tengeren először – az MSC RoboCoaster-t, a háromszemélyes, robotkar irányította szerkezetet, melyből 360 fokban csodálhatod meg az óceáni panorámát, közben garantáltan megnöveli az adrenalinszintedet.

Exkluzív szolgáltatások

Az óceánjáró óriási fedélzetén rengeteg szórakozási lehetőséggel találkozhatsz a nyaralás során, ugyanis számos medence, egy aquapark, és akár extrém is sportok is rendelkezésedre állnak. Ezenkívül előadások, interaktív mozi, diszkó, játékterem, valamint a high-tech színház is kiváló helyszínéül szolgál a hajóút esti programjainak.

Az MSC Seascape fedélzetén 11 modern, elegáns étterem és 20 bár közül választhatsz, kint és bent is elfogyaszthatod az általad választott minőségi ételeket és italokat. Ugye te sem mondasz nemet egy ínycsiklandozó vacsorára a Karib-tenger közepén, a csillagos ég alatt?

Hajóút gyerekekkel

Ha gyermekeiddel szeretnél egy Karib-szigeteki hajóút részese lenni, akkor az MSC Seascape erre szuper lehetőséget ad, hiszen egy 703 négyzetméteres családi élményklub várja a kicsiket és nagyokat, különféle tematikus és korcsoportok szerinti játszószobákkal és Lego szobával, ahol még a felnőttek is visszarepülhetnek a gyerekkorukba. A kültéri aquapark szintén felejthetetlen élményeket nyújt minden korosztálynak.

Az MSC Seascape úti céljai

Az MSC Seascape hajó Miami városából indul, ahonnan megfizethető áron juthatsz el a Karib-térség különböző helyeire. A karibi hajóút úti céljai között szerepel többek között a Kajmán-szigetek, a Dominikai Köztársaság, Mexikó, Puerto Rico, Martinique illetve St. Marteen szigete. Ha szeretnél felejthetetlen élményeket gyűjteni, és emlékezetes pillanatokkal gazdagodni, akkor nézz körül kedvező ajánlataink között, és foglald le itt karibi hajóutad!

Kabinok és lakosztályok

Az MSC Seascape kabinjai minden igényt kielégítenek, ami egy hajóút során felmerülhet. Válassz 11 különböző típusú kabin és erkélyes lakosztály közül, beleértve a hátsó lakosztályokat, amelyek a hajó végéből pazar kilátást kínálnak a hullámokra, vagy azt a teraszos lakosztályokat meghosszabbított erkéllyel vagy a kültéri privát pezsgőfürdővel rendelkező lakosztályokat.

Minden kabin fürdőszobával (többségében zuhanyzóval), hajszárítóval, tévével, telefonnal, széffel és minibárral felszerelt. Az ágyak franciaággyá és két külön ággyá is alakíthatók. De nézzük részletesen!

A belső kabinok 14-28 nm-esek, a hajó 5-15. szintjein helyezkednek el, nem rendelkeznek ablakkal. Maximum 5 fő kapacitásúak.

Az ablakos kabinok kb. 17 nm-esek, és az 5. emeleten helyezkednek el, tengerre néző ablakkal rendelkeznek.

A balkonos kabinok 16-17 nm-esek, 5-9 nm-es erkéllyel rendelkeznek, és a 9-15. emeleteken helyezkednek el. Az Aurea balkonos kabinoknak a legelőnyösebb az elhelyezkedése a hajón.

A junior lakosztályok 17 nm-esek, erkélyük is majdnem ugyanekkora, 16 nm-es. A 9. emeleten helyezkednek el, nappalirésszel és tágas gardróbszekrénnyel rendelkeznek. Egyes lakosztályok fürdőszobái kádasak.

A Prémium Aurea lakosztályok 26-32 nm-esek, erkélyük 7-14 nm, egyes lakosztályok 38 nm-es terasszal rendelkeznek. Nappalirész, tágas gardrób, és egyes szobákhoz jacuzzi is tartozik.

A két hálószobás Grand lakosztályok 49 nm-esek, és egy 17 nm-es erkéllyel rendelkeznek. Két hálószobából és két fürdőszobából állnak, maximum 6 fő fér el bennük.

A legmagasabb fokú luxust a Yacht Club lakosztályai nyújtják, melyek között van 62 illetve 98 nm-es lakrész is. Tágasak, kényelmesek, a hajó legjobb részén helyezkednek el, egyes lakosztályokban jacuzzi és külön étkező is található.

Ha kedvet kaptál egy karibi hajóúthoz ennek a csodás hajónak a fedélzetén, válaszd ki a dátumot, amikor utazni szeretnél, és akár le is foglalhatod:

Ha foglalás előtt kérdéseid lennének, írj nekünk messengeren vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu emailcímre.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!


Közzétéve

itt:

,

, írta:

Cimkék: