MSC Seaside

Maximális férőhely: 5.334 fő
Mérete: 323 m hosszú, 75 m magas
Emeletek száma: 20, ezen belül 7 étterem, 17 bár, 4 medence és 13 jacuzzi található a hajón.

Vízrebocsátás éve: 2017

Az MSC Seaside újraírja az óceánjáró hajók tervezésének szabályait, és olyan közel enged a tengerhez, mint még soha egyik hajó sem. A 8. fedélzet alatt található egyedülálló tengerparti sétányon fürödhetsz és napozhatsz, de éttermeket és bárokat is találsz itt. Az MSC Seaside hajót olyan különlegességek teszik egyedivé, mint a négyemeletes, elegáns átrium, az egyedi medencék és egy kalandpark, valamint úti céljai sem utolsók, mindezekről továbbgörgetve olvashatsz részletesen.

Elegancia és relax az MSC Seaside-on

Már a hajóra lépéskor is érezheted, hogy luxuskörnyezetbe csöppentél, amikor megérkezel a négyemeletes, csillogó átriumba. A többszintes, üvegfalú átrium hangulatos helyszínt teremt, ahol a vendégek gyönyörködhetnek a panorámában, és esténként szórakozhatnak. Az átriumon kívüli két üvegpadlós sétányról is élvezheted a lélegzetelállító kilátást.

A vízparti sétányon valóban karnyújtásnyira érezheted magad a tengertől. A tenger felett átívelő „Sóhajok hídja” pedig egy olyan egyedülálló helyszín a hajón, amelyet ki kell próbálnod, le fog esni az állad!

Szolgáltatások és kikapcsolódás az MSC Seaside-on

Ez a húszemeletes óceánjáró tartogat bőven programlehetőségeket, és meglepetéseket is! Elsőként nézzük a vízi kalandokat! A hajón négy medence és egy aquapark található, öt csúszdával, ahol kicsik és nagyok is hatalmasat tudnak lubickolni! A Miami Beach medence különlegessége, hogy közvetlenül a szélén beépített napozóágyak találhatók.

Az MSC Aurea Spa testi-lelki feltöltődést nyújt. A következő szolgáltatásokat kínálja a spa: barber shop, szépségszalon, körmös, fodrász, masszázs, testkezelések, gőzfürdő, szauna, szolárium, sószoba.

Az aktívabb kikapcsolódást kedvelők sem fognak unatkozni: a modern gépekkel felszerelt fitneszteremben csodás panorámában gyönyörködve tudhatod le a napi edzést, de ha kötetlenebb sportolásra vágysz, barátaiddal vagy a családdal bowlingozzatok egy jót, vagy játszatok 1-2 meccset a multinfunkciós sportpályán (teniszezni, focizni, röplabdázni és kosarazni is lehet a pályán).

Az MSC Seaside hajó legizgalmasabb része kétségkívül a legfelső szinten található Zipline, amely egy mini kalandpark kötélpályával, ahol csodás panorámában gyönyörködve csúszhatsz végig a kötélen, semmiképp se hagyd ki! Az adrenalinszint növelő kikapcsolódási lehetőségek közé tartozik még a Forma 1 szimulátor, és az interaktív mozi.

Ha pedig mindezek után még marad erőd esti bulizásra, szórakozásra, akkor irány a diszkó, a kaszinó, a billilárdterem, vagy a színház, akár minden este más, amihez épp kedved van!

Éttermek és bárok az MSC Seaside hajón

A fő- és a büfééttermen kívül több speciális éttermet is kipróbálhatsz, ahol például ázsiai ízeket, amerikai steak-eket és tengeri herkentyűket kóstolhatsz meg. A bárok sem fognak csalódást okozni, akár 2 új bárt is jut minden napra, ha 7-10 napra utazol 🙂

Hajóút gyerekekkel

Bátran hozd el gyermekeidet is az MSC Seaside-ra, 0-18 éves korig mindenki szuperül fogja magát érezni! Az MSC a Chicco babamárkával karöltve több hajóján, így az MSC Seaside-on is létrehozott egy 3 éves korig igénybevehető baba játszószobát. A nagyobbakat két korcsoportra bontva mini (3-6 év) és junior (7-11 év) klubok várják Lego tematikával felszerelve. A nagyobbaknak tiniklubbal és virtuális játékokkal készültek, valamint egy családi mozi is helyet kapott.

Mesés úti célok az MSC Seaside fedélzetén

Az MSC Seaside-on felfedezheted az MSC új és exkluzív bahamai úti célját, az Ocean Cay MSC Marine Reserve-öt. Ez egy szemet gyönyörködtető, privát sziget, amely tele van vízi sportlehetőségekkel, strandokkal és látnivalókkal. Itt összekapcsolódhatsz a természettel és fürödhetsz a türkizkék tengerben, vagy élvezheted a pihentető masszázst egy kabanában, utána pedig felfedezheted a környéket. Vízi sportok széles választéka vár rád: WaveRunner túra, sznorkelezés vagy kajakozás és még sok-sok más.

Miamiból induló karib-tengeri hajóutakon olyan varázslatos helyekre juthatsz el, mint a Dominikai Köztársaság, Puerto Rico, a Bahamák… és természetesen az Ocean Cay!

Kattints ide karibi hajóutakért!

A Földközi-tengeri hajóutak legkülönlegesebb úti céljait kínálja az MSC Seaside, köztük Tunézia, Szicília, Nápoly, Marseilles, Ibiza, Valencia és Róma…

Földközi-tengeri hajóutak itt!

Kabinok az MSC Seaside-on

Az MSC Seaside kabinjainak mindegyike telefonnal, wifivel, széffel, minibárral, tévével, fürdőszobával és hajszárítóval rendelkezik. Az ágyak franciaágyként és két külön ágyként is elrendezhetők (kivéve egyes akadálymentesített szobákban, ahol csak külön ágyak állnak rendelkezésre.

A belső kabinok 14-28 nm-esek, ablakkal nem rendelkeznek. Azoknak ajánljuk, akik a legkedvezőbb szobatípust keresik, és a nap nagy részét a fedélzeten, vagy kiránduláson töltik.

Az ablakos kabinok 17 nm-esek, az 5. emeleten helyezkednek el, tengerre néző ablakkal és egy kényelmes kanapéval is rendelkeznek.

A balkonos kabinok 16-17 nm-esek, 4-9 nm-es erkéllyel rendelkeznek. Egy kényelmes kanapé is helyet kapott, és némely szobában zuhanyzó helyett kád található a fürdőszobában.

A hajón számos kényelmes, tágas lakosztályt is találunk.

MSC Yachtclub

Az MSC Seaside-on te is élvezheted az MSC Yacht Club nyújtotta luxust! Ez egy külön részleg az újabb MSC hajókon, ahol privát nyaralási élményben lehet részed luxus körülmények között. A Yachtclub vendégei a többi vendégtől elkülönített éttermet, medencét, grillbárt, tetőteraszt és lounge részt vehetnek igénybe.

Ha meghoztuk a kedved egy hajóúthoz az MSC Seaside fedélzetén, kattints ide, és válassz időpontot és úti célt!

Ha pedig segítségre van szükséged a foglaláshoz, keress minket messengeren vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu címen.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!