MSC Seaview

Maximális férőhely: 5.329 fő
Mérete: 323 m hosszú, 75 m magas
Emeletek száma: 13, ezen belül 8 étterem, 16 bár, 4 medence és 13 jacuzzi található a hajón.
Vízre bocsátás éve: 2018

Nézd meg a videót a hajóról:

Néhány napra engedd el a stresszt, tedd félre a munkát, és vegyél részt életed legnagyobb kalandján! Csobbanj bele az MSC Seaview hajó egyik medencéjébe, kényeztesd magad ínycsiklandó fogásokkal az éttermekben, nézd meg a naplementét az egyik fedélzeti bár teraszáról egy remek koktéllal a kezedben, majd engedd el magad és táncold végig az éjszakát az egyik legmenőbb buliban!

Sok minden más is vár még rád az MSC Seaview hajóján, nézzük!

4 medence és 13 jacuzzi vár arra, hogy megmártózz bennük! A hajó hátuljánál lévő Sunset Beach medencéből a tengert és a naplementét is megcsodálhatod fürdés közben!

A négyemeletes, üvegfalú átrium innovatív megjelenést és hangulatos helyszínt biztosít különféle élőzenés és egyéb eseményekhez. Hihetetlen élményt nyújt a Forma 1 szimulátor, a modern és látványos kaszinó, a biliárdterem, és a színház.

Ha a szórakozás vagy sportolás közben nagyon elfáradtál, kipihenheted magad a spa részlegen masszázs vagy szaunázás közben, vagy az elképesztő hó-szobában, de ha arra vágysz, elvonulhatsz egy jó regénnyel is a könyvtárban.

A hajón található 8 étterem íncsiklandó ízélményeket kínál, a 16 gyönyörű, elegáns és menő bár pedig gondoskodik arról, hogy egy percig se legyen senki szomjas a hajón!

Üzletek, promenád, olasz piazza, fagyizó, és egy sportbár is található a hajón, ahol szurkolhatsz kedvenc csapatodnak egy (vagy több) korsó sör mellett.

Családi kikapcsolódás az MSC Seaview fedélzetén

Az MSC Seaview-n a család legkisebb tagjai sem fognak unatkozni. A Chiccóval és a Legóval kötött partnerkapcsolat által a legjobb minőségű játékokkal játszhatnak gyermekeid. 3 éves korig Chicco babaszoba, 3-6 illetve 7-11 éves korig pedig egy-egy Lego szoba várja a lurkókat, ahol fantasztikus élményekben lehet részük. A nagyobbak a Young Clubban (12-14 évig) és a Teen Clubban (15-17 évig) kapcsolódhatnak ki. Bowling, aquapark, interaktív mozi és Forma 1 szimulátor is várja a kalandra éhezőket.

Az MSC Seaview útvonalai

Az MSC Seaview hajó útvonalai között hosszabb-rövidebb Földközi-tengeri hajóutakat is találsz, főként Olaszország, Franciaország és Spanyolország érintésével, olyan fantasztikus helyekkel, mint Barcelona, Mallorca, Cannes, Marseilles, Cinque Terre és Róma.

Az MSC Seaview hajó télen Dél-Amerikában kalandozik, csatlakozz te is egy izgalmas hajóúthoz, és fedezd fel Brazília, Argentína vagy Uruguay csodáit!

De felszállhatsz akkor is a Seaview-ra, amikor Európából átkel Dél-Amerikába, hogy megkezdje téli kalandozásait egzotikus tájakon. Egy ilyen átkelő hajóút azon túl, hogy hihetetlenül izgalmas, még elképesztően jó áron is foglalható! Nézd meg az árakat a képekre kattintva:

Kabinok az MSC Seaview-n

Az MSC Seaview hajón többféle kabinkategóriából választhatod ki a neked legjobban megfelelőt. A kisméretű belső kabinoktól az elképesztő luxuskabinokig széles a paletta. Mindegyik kabinban alapfelszereltség a tévé, telefon, széf, minibár (fizetős), fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval. Az ágyak franciaágyként és két külön ágyként is rendezhetők. Az MSC Seaview-n a kabinok kapacitása 4 fő.

A belső kabinok 14-17 nm-esek, az 5-15. szinteken helyezkednek el, ablak nélküliek. A premium belső kabinok 28 nm-esek, 5 fő is elfér bennük.

Az ablakos kabinok tengerre néző ablakkal rendelkeznek. 17 nm-esek, és az 5. emeleten találhatók.

A balkonos kabinok 16-25 nm-esek, a 9-15. emeleteken helyezkednek el, erkélyük 5-9 nm-es. Rendelkeznek egy kis kanapéval is.

A junior lakosztályok 17 nm-esek, erkélyük kb. 16 nm-es, a deluxe lakosztályok 20 nm-esek, balkonjuk 8 nm-es. Mindkettő tágas gardróbbal, kanapéval, és egyes lakosztályok káddal rendelkeznek.

A premium lakosztályok 26-32 nm-esek, és vagy egy hatalmas (38 nm) terasszal, vagy kisebb erkéllyel és saját jacuzzival rendelkeznek.

A grand lakosztályok 35-49 nm-esek, erkélyük 10-21 nm-es. Nappalirésszel és gardróbbal rendelkeznek. A két hálószobás grand lakosztályok egy franciaágyas és egy külön ágyas hálóval és egy nappalival rendelkeznek, erkélyük kb. 17 nm-es.

Az MSC Yacht Club belső lakosztályok 21 nm-esek, kényelemesek, tágasak, és élvezhetik az MSC Yacht Club előnyeit (ld. lent).

Az MSC Yacht Club deluxe lakosztályok 25 nm-esek, erkélyük 8 nm-es. Nappalirésszel rendelkeznek, berendezésük elegáns, és élvezhetik az MSC Yacht Club előnyeit (ld. lent).

Az MSC Yacht Club royal lakosztályok 62 nm-esek, erkélyük 33 nm-es. Saját jacuzzival, nappalival, étkezővel és gardróbbal rendelkeznek. Élvezhetik az MSC Yacht Club előnyeit (ld. lent).

MSC Yachtclub

Az MSC Seaview-n te is élvezheted az MSC Yacht Club nyújtotta luxust! Ez egy külön részleg az újabb MSC hajókon, ahol privát nyaralási élményben lehet részed luxus körülmények között. A kabinok önmagában hihetetlenül kényelmesek és tele vannak olyan extrákkal, mint pl. saját jacuzzi, nappalirész, vagy étkező, de az MSC Yacht Club még az alábbi szolgáltatásokat is nyújtja:

  • 24-órás komornyik szolgálat és dedikált vendégkapcsolati személyzet
  • Premium Extra italcsomag és prémium internetcsomag az árban
  • ingyenes belépés a Thermal Suite részlegre az MSC Aurea spában
  • 20% kedvezmény az egyik Specialty étterem előre fizetett csomagjából, 40% egy előre fizetett spa csomag árából és 10% kedvezmény a spa csomagokból a fedélzeten.

Ha megjött a kedved egy hajóúthoz, böngéssz oldalunkon a jobbnál jobb útvonalak és szebbnél szebb hajók között! Pár kattintással le is foglalhatod a választott utat. Ha pedig kérdésed lenne, keress minket messengeren, vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu címen!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!