MSC Sinfonia

Maximális férőhely: 2.679 fő
Mérete: 275 m hosszú, 57 m magas
Emeletek száma: 13, ezen belül 5 étterem, 13 bár, 2 medence és 2 jacuzzi található a hajón.

Vízre bocsátás éve: 2002, felújítás éve: 2005

Az MSC Sinfonia az MSC hajótársaság egy kisebb, családiasabb, barátságos hajója. Minden adott a hajón, ami egy kellemes családi vakációhoz szükséges, de baráti társaságok és szerelmespárok is megtalálják mindazt, ami tökéletessé teszi a nyaralást.

Két medence, panorámás edzőterem, minigolf, tenisz, kosárlabda, röplabda, foci teszi energikussá a hajón töltött napokat, melyet a spa központban, vagy a könyvtárban egy jó könyv mellett kipihenhetünk.

Az MSC Sinfonián este sem lehet unatkozni, a játékterem, a kaszinó, a színház és a diszkó izgalmas élményeket kínál a felnőtt korosztálynak.

De a gyerekeknek is elképesztő kalandokban lehet része a különféle korcsoportok szerinti játszószobákban, a Lego-szobákban és a gamer részlegen. A medencénél vizes játszótéren hűsíthetik magukat kicsik és nagyok.

Az MSC Sinfonián 4 étterem és 7 bár várja, hogy gasztronómiai élményekkel kápráztathasson el! Tudtad, hogy az MSC hajóutak árában benne van a teljes ellátás a hajón? Minden étkezést tartalmaz, ezen kívül a büfében kávét, teát, szűrt vizet, automatából gyümölcsleveket lehet fogyasztani. Az edzőterem, a jacuzzi- és a medencék használata, a szórakoztató műsorok, a bulik és a színházi előadások szintén ingyenesek.

Az MSC Sinfonia útvonalai

Az MSC Sinfonia fedélzetén többféle Földközi-tengeri hajóutat is kipróbálhatunk, olyan különleges helyszínekkel fűszerezve, mint Marokkó vagy Izrael.

Az egyik legnépszerűbb földközi-tengeri útvonal a Velencéből induló hajóút, mely a horvátországi Zadart is érinti, kiköt Athénban és a csodás Mykonos szigetén is, majd visszaúton még egy olasz városban, Brindisiben is megáll.

Az alábbi útvonal is nagyon izgalmas városokat érint, többek között Barcelonát, Alicantét és Malagát, de a végcél a varázslatos Marokkó:

Hihetetlen, hogy néhány nap alatt mennyi országot, várost és kultúrát ismerhetünk meg az MSC Sinfonia fedélzetén! Ezen a Földközi-tengeri hajóúton érintjük Rómát, Szicíliát, Krétát, Rodoszt, Ciprust, és még Izraelt is!

Kabinok az MSC Sinfonián

Minden kabin fürdőszobával, hajszárítóval, tévével, telefonnal, széffel és minibárral (fizetős) rendelkezik. Az ágyak franciaágyként és két külön ágyként is alakíthatók minden kabinban.

A belső kabinok 13 nm-esek, a 7-10. emeleteken helyezkednek el, ablakkal nem rendelkeznek.

Az ablakos kabinok 12-22 nm-esek, a 7-10. emeleteken helyezkednek el, tengerre néző ablakkal rendelkeznek.

A balkonos kabinok 13 nm-esek, a 9-10. emeleten helyezkednek el, erkélyük kb. 3-4 négyzetméter.

A deluxe aurea lakosztályok 22 nm-esek, a 10. és 12. emeleteken találhatók, 5 nm-es erkéllyel, kis nappalirésszel, tágas gardróbbal és a fürdőszobában káddal rendelkeznek.

Ha szeretnél jelentkezni egy hajóútra, válaszd ki álmaid hajóútját az alábbi gombra kattintva! Ha segítségre van szükséged a választáshoz,, nyugodtan fordul hozzánk messengeren vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu email címen!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!