MSC Virtuosa

Az MSC hajótársaság egyik legimpozánsabb hajója a lenyűgöző MSC Virtuosa.

Maximális férőhely: 6.334 fő
Mérete: 331 m hosszú, 75 m magas
Emeletek száma: 19, ezen belül 11 étterem, 21 bár, 4 medence és 9 jacuzzi található a hajón.

Vízrebocsátás éve: 2020

Az MSC Virtuosa neve a virtuóz szóból ered, mely tükrözi az MSC Cruises építészeinek szakértelmének nagyságát. Ez az új tengerjáró egyike az MSC Cruises legnagyobb hajóinak, testvérhajójával, az MSC Grandiosa-val együtt. A hajón, elképesztő különlegességeket és lenyűgöző létesítményeket próbálhatunk ki, amelyek egy tökéletes nyaralás élményét nyújtják.

Itt találjuk a tenger leghosszabb LED-dómját. Alatta, a fedett sétányon éttermek, valamint számos üzlet található, ez a hajó társasági életének központja. A 1168 m2-es területen 11 üzlettel és több mint 250 márkával az egyik legnagyobb tengeri bevásárlóközponttal büszkélkedhet az MSC Virtuosa.

Az MSC Virtuosán 5 csodás medencét találunk, köztük a tenger egyik legnagyobb és legelképesztőbb aquaparkját.

Az MSC Aurea Spa termálfürdővel, professzionális masszázzsal, testkezelésekkel, arc- és szépségápolási szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A panorámás edzőteremben a legújabb Technogym gépekkel tarthatjuk formában magunkat a nyaralás alatt.

Az esti szórakozásról különféle show-műsorok, karaoke-bár, és játékterem gondoskodik a hajóút során, de a 21 bár valamelyikében is remekül érezhetjük magunkat. Az MSC Starship Club egy olyan futurisztikus bár, ahol az első humanoid robotcsapos szolgálja ki a vendégeket. Elképesztő élmény, ne hagyd ki, ha az MSC Virtuosán foglalsz hajóutat!

Hajóút gyermekkel

Ha gyermekekkel utazol hajóútra, hihetetlen élményekben lehet részük nekik is. Korcsoportok szerint többféle gyermekklubban játszhatnak és szórakozhatnak, de az biztos, hogy minden korosztály kedvence a LEGO-szoba lesz. Olyan LEGO-birodalomban találják magukat majd gyermekeid, amelyet még álmukban sem láthattak!

Az MSC Virtuosa útvonalai

Az MSC Virtuosa fedélzetén felfedezhetsz néhány gyönyörű, Észak-Európai várost, mint London, vagy az ír Cork, de átkelő hajóutat is választhatsz, mely Londonból a romantikus Párizson keresztül olyan pezsgő, mediterrán városokba kalauzol, mint Barcelona vagy Róma.

Az MSC Virtuosa legnépszerűbb útvonala kétségkívül Dubai és az Egyesült Arab Emírségek. Ezen az úton a luxust és a pompát a hajón kívül és belül egyaránt megízlelheted. Egyszer neked is el kell jönnöd egy dubai hajóútra!

Kabinok az MSC Virtuosa hajón

Mint minden MSC hajón, a Virtuosán is többféle kabin közül választhatsz. A kabinok mindegyike modern, fiatalos és kényelmes. Mindegyikük fürdőszobás, általában zuhanyzóval rendelkeznek (a lakosztályok többnyire káddal), és hajszárítóval, interaktív tv-vel, telefonnal, minibárral (fizetős) és széffel rendelkeznek. Az ágyak franciaágyként és két külön ágyként is rendezhetők.

A belső kabinok kb. 12-17 nm-esek, és az 5-12. szinteken helyezkednek el, ablakkal nem rendelkeznek. Ideális, ha a legkedvezőbb megoldást keresed, és egyébként is kevés időt tervezel a kabinban tölteni.

Az ablakos kabinok (ocean view) óceánra néző ablakkal rendelkeznek, méretük 12-25 nm között változik, az 5-11. szinteken találhatóak. A prémium ablakos kabinban akár 6 fő is elfér.

A balkonos kabinok 12 (egyágyas) -17 (kétágyas) nm-esek, erkélyük 4-8 nm között mozog. Egy kényelmes kanapé is található bennük. Élvezd az óceán lenyűgöző látványát saját erkélyedről!

Egészen elképesztő lakosztályokat találunk a hajón, méretük 25-59 nm lehet, erkélyük 3 és 70 nm között változik, egyes lakosztályok jacuzzival, gardróbbal, étkezővel, nappalirésszel is rendelkeznek, de kétszintes lakosztályt is foglalhatunk az MSC Virtuosán.

Ha szeretnéd Te is megízlelni az MSC Virtuosa nyújtotta luxust és emlékezetes élményeket szeretnél szerezni Európa és a Közel-Kelet legmenőbb városaiban, el kell jönnöd egy hajóútra!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahol további infókat, érdekességeket, beszámolókat olvashatsz!

Ha kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot messengeren vagy emailben az ahoy@clickncruise.hu címen, segítünk!


Közzétéve

itt:

,

, írta: